Corvette E-Rau
Volledig scherm
Corvette E-Rau © rv

Icoon uit de Amerikaanse autohistorie is eindelijk klaar voor de elektrische revolutie: Corvette stelt zijn eerste hybride voor

Met de E-Ray toont General Motors dat het de Corvette wil klaarstomen voor het elektrische tijdperk. Toch heeft het nieuwe exemplaar geen stekker. “De E-Ray werd een hybride, met een extra accu in de middentunnel.” Voldoende om de prestaties weer op een hoger niveau te leggen, en dat voor een redelijke prijs.”

  1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
    TV

    STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

    Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!