Autokenner Joost Bolle test de eerste plugin-hybride van Bentley uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Autokenner Joost Bolle test de eerste plugin-hybride van Bentley uit. © Joost Bolle

GETEST. Onze autokenner rijdt met de eerste hybride SUV van Bentley: “Fiscaal voordeel bij deze auto zal niet lang overeind blijven”

Onze autokenner Joost Bolle reed met de allereerste hybride SUV van luxemerk Bentley. De wagen zou een uitstoot hebben die lager ligt dan een Dacia Sandero. Maar is dit ook zo in de praktijk? En behoudt de dure Bentley het comfortgevoel in zijn eerste eco-auto? “De meerderheid van de Bentley-eigenaars zal deze auto niet constant aan de laadpaal hangen.”

 1. Meer dan 12.000 Belgen rijden met vervallen plastic rijbewijs: bestuurders riskeren boete, rijverbod of gevangenisstraf

  Meer dan 12.000 Belgen rijden met vervallen plastic rijbewijs: bestuur­ders riskeren boete, rijverbod of gevangenis­straf

  Meer dan 12.000 Belgen rijden rond met een vervallen plastic rijbewijs. Dat blijkt uit een parlementaire vraag van Kamerlid Marianne Verhaert (Open Vld) aan minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo). Wie zonder geldig rijbewijs rijdt, riskeert een geldboete van 1.600 tot 16.000 euro, een rijverbod van acht dagen tot vijf jaar of een gevangenisstraf van acht dagen tot twee jaar. Als bij een ongeval wordt vastgesteld dat het rijbewijs van de bestuurder vervallen is, heeft dat ook grote gevolgen voor de verzekering.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.