Joost Bolle testte de Skoda Enyaq Coupé iV.
Volledig scherm
PREMIUM
Joost Bolle testte de Skoda Enyaq Coupé iV. © Škoda Auto/ rv

GETEST. De Skoda Enyaq Coupé iV: “Waarom zou je 5.000 euro meer betalen voor wat meer uitstraling alleen?”

Onze auto-expert Joost Bolle ging rijden met de nieuwe elektrische coupé van Skoda. Wat je daarvan moet onthouden? Dat het Tsjechische merk niet langer synoniem is met “meer auto voor je geld dan elders”. En dat de crisis rond levertijden nog lang niet voorbij is.

 1. Vanaf mei is het iconische VW-hippiebusje te koop: onze expert vertelt wat je kunt verwachten

  Vanaf mei is het iconische VW-hippiebus­je te koop: onze expert vertelt wat je kunt verwachten

  Het iconische hippiebusje is terug, weliswaar aangepast aan deze tijden. Volkswagen stelt vandaag zijn elektrische monovolume ID.Buzz voor, samen met de bestelwagen Cargo. Onze mobiliteitsexpert Brecht Vanhaelewyn bekijkt alvast de nieuwe modellen. “Het uiterlijk is geïnspireerd door de Transporter-serie die al zeven decennia bestaat, maar onderhuids is er geen enkele band meer met de wagens van toen.”
 2. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.