Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images/Maskot

Elektrische bedrijfswagens verkopen als zoete broodjes: “Een ware rush”

De rush op elektrische bedrijfswagens heeft het afgelopen jaar ieders verwachtingen overtroffen. Dat zegt autoleasingbedrijf Arval. Het bedrijf noteert momenteel naar eigen zeggen drie keer meer bestellingen dan eind 2020. De regering besliste dit jaar om met een aangepast fiscaal voordeel de vergroening te versnellen.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Nog 11% minder auto’s verkocht dan in het al rampzalige 2020: waarom 2021 zowat de slechtste autoverkoop ooit kent
  PREMIUM

  Nog 11% minder auto’s verkocht dan in het al rampzalige 2020: waarom 2021 zowat de slechtste autover­koop ooit kent

  Na een al bloedrood 2020 is de Belgische autoverkoop het bijna voorbije 2021 helemaal gekelderd. Met naar schatting zo’n 385.000 verkochte personenwagens zal dit jaar nóg slechter doen dan de 431.491 vierwielers vorig jaar — toen de garages nochtans een tijd gesloten waren — én al zeker dan de 550.003 die in het coronavrije 2019 een nieuwe eigenaar kregen. Opvallend: in dit bijna afgelopen rampjaar is BMW het Duitse Volkswagen voorbijgestoken als bestverkochte automerk in België.
 3. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.