Hennessey Venom F5.
Volledig scherm
Hennessey Venom F5. © Hennessey

Eerste auto die 500 kilometer per uur haalt afgeleverd aan klant

DriveDe Amerikaanse autofabrikant Hennessey heeft zijn eerste Venom F5 afgeleverd aan een klant. De auto moet een topsnelheid van 500 kilometer per uur kunnen halen.

12 reacties

 • Mario Adams

  1 jaar geleden
  Zoiets kan je enkel op circuit tot z'n recht laten komen uiteraard. Met de 'spaaractie' van de overheid (of overheden, want elk land heeft zo'n spaaractie), mag je nog nauwelijks aan je gaspedaal komen, of je nu 80pk, 200pk of 1000pk hebt... Afgelopen 2 maanden 3x geflitst in Frankrijk aan de fenomenale snelheid van (gecorrigeerd) 111 km/u waar je 110 mag...
 • Robert DE REU

  1 jaar geleden
  Technisch gezien ongetwijfeld een juweeltje van vernuft, maar praktisch wat heb je eraan en comfortabel zal zo een wagen ook wel niet zijn maar toch veel plezier aan wie hem kan en wil betalen.
 • Toran Korshnah

  1 jaar geleden
  Om 1900 pk in bedwang te houden moet je een speciale opleiding volgen. En er is een hypercar met 3500 pk op komst. En de waanzin gaat verder.
 • patrick libotton

  1 jaar geleden
  Je mag nog 30/50/70/90/120/130km per uur rijden ...speeltje voor de groene rijken die hun privé jet nu wisselen voor dit speeltje. Slurpt zeker veel minder benzine per km
 • Ibn Marouf

  1 jaar geleden
  Echt iets waar onze wereld nu dringend nood aan heeft!