Deze bijna klassieke supersportwagen heeft meer dan een miljoen kilometer gereden.
Volledig scherm
Deze bijna klassieke supersportwagen heeft meer dan een miljoen kilometer gereden. © Tom Thalmann

Deze supersportwagen heeft meer dan één miljoen kilometer op de teller

De 911 Turbo was twintig jaar geleden een van de snelste Porsches die je kon kopen. Met zijn 420 pk en topsnelheid van 305 kilometer per uur was de auto niet alleen bloedsnel, maar ook nog eens super betrouwbaar. Dat blijkt ook uit het verhaal van de Amerikaan Tom Thalmann.

 1. Houden Waze en Google Maps ons wel écht uit file? “Een snelweg verlaten en meteen weer oprijden voor 30 seconden winst is niet bepaald veilig”
  PREMIUM

  Houden Waze en Google Maps ons wel écht uit file? “Een snelweg verlaten en meteen weer oprijden voor 30 seconden winst is niet bepaald veilig”

  Een klein verkeersinfarct, vanmorgen in het centrum van Antwerpen: na een ongeval zocht het verkeer zich een weg doorheen de binnenstad. Geleid door navigatieapps ging het massaal dezelfde weg uit, waarna ook de parallelwegen en vervolgens de kleine straatjes dichtslibden. Houden systemen als Waze, Google Maps en de andere TomToms en Garmins van de weg ons eigenlijk uit de files, of veroorzaken ze net nieuwe? En welk systeem gebruik je nu het best voor welke situatie? Vier experten aan het woord.
 2. Onze autokenner reed met de exclusieve BMW i7: “De stoelen achteraan doen denken aan business class bij de beste vliegtuigmaatschappijen”
  PREMIUM

  Onze autokenner reed met de exclusieve BMW i7: “De stoelen achteraan doen denken aan business class bij de beste vliegtuig­maat­schap­pij­en”

  Autospecialist Joost Bolle mocht de peperdure en luxueuze BMW i7 onderwerpen aan een test. “Hij rijdt fantastisch en spoort als een hogesnelheidstrein. Maar zijn grootste nadeel is... dat het een elektrische auto is”, stelde hij vast. Net als het feit dat de glamoureuze wagen boordevol blingbling duidelijk niet voor de Europese markt is gemaakt.