Dit is het interieur van de onbetwiste ster van het witte doek en de reden ligt voor de hand.
Volledig scherm
Dit is het interieur van de onbetwiste ster van het witte doek en de reden ligt voor de hand. © Ford

Deze auto is het vaakst te zien in films

De Duitse website Carwow heeft in de wereldwijde filmdatabases gezocht naar de auto die de meeste filmoptredens op zijn naam heeft staan. De winnaar is voor de hand liggend, maar toch moeilijk te raden.

3 reacties

 • Paul Van den Berge

  1 maand geleden
  En ook het meeste in de prak gereden. :)
 • Bart Verwegen

  1 maand geleden
  Wat dan weer wijst op massale politieachtervolgingen in films.
 • pascal uvin

  1 maand geleden
  En de slechteriken in de huidige films rijden allemaal met een Range Rover. LOL
 1. Ongevallen met speedpedelecs nemen toe, maar blijven redelijk beperkt: “8 op 10 slachtoffers zijn mannen tijdens woon-werkverkeer”

  Ongevallen met speedpede­lecs nemen toe, maar blijven redelijk beperkt: “8 op 10 slachtof­fers zijn mannen tijdens woon-werkver­keer”

  Het aantal ongevallen met speedpedelecs ligt erg laag, zo blijkt uit een analyse van het verkeersveiligheidsinstituut Vias. Hoewel deze snelle elektrische fietsen hun reputatie tegen hebben, waren ze in 2021 betrokken bij amper 0,7 procent van alle ongevallen met letsel. Bij de slachtoffers blijkt de overgrote meerderheid mannen tijdens hun woon-werkverkeer te zijn.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.