Deze Audi staat in 'autonome' modus, waarbij het stuur en de pedalen uit het zicht verdwijnen.
Volledig scherm
Deze Audi staat in 'autonome' modus, waarbij het stuur en de pedalen uit het zicht verdwijnen. © Audi

Deze Audi’s kunnen rijden zonder stuur: “Binnen tien jaar is dit realiteit”

Audi biedt een bijzondere blik in de toekomst met drie spraakmakende studiemodellen. De Skysphere, Urbansphere en Grandsphere zitten vol met futuristische gadgets en nieuwe technologieën die nogal veel beloven. Maar wat zien wij er over een paar jaar nu echt van terug in de showroom?

  1. Zo exclusief wordt Zoute Grand Prix Club in Knokke: “Vrije toegang voor het publiek zal er niet zijn. Enkel op uitnodiging kom je binnen”
    PREMIUM
    Knokke-Heist

    Zo exclusief wordt Zoute Grand Prix Club in Knokke: “Vrije toegang voor het publiek zal er niet zijn. Enkel op uitnodi­ging kom je binnen”

    De voorbereidingen voor de Zoute Grand Prix 2023 draaien nú al op volle toeren, maar dat betekent niet dat de broers Bourgoo voor de rest stilzitten. Tegen de zomer moet de Zoute Grand Prix Club de deuren openen langs de Sluisstraat in Knokke. Een exclusieve privéclub voor de partners van de Zoute Grand Prix. Het doel? Dé referentie worden voor automerken wereldwijd. “Als merken hun nieuwste model willen voorstellen, moet dat het hele jaar door in Knokke-Heist kunnen”, zegt Filip Bourgoo, die de ambitieuze plannen uit de doeken doet.