Joost Bolle test de nieuwe Range Rover Sport: "Comfort met een grote C"
Volledig scherm
PREMIUM
Joost Bolle test de nieuwe Range Rover Sport: "Comfort met een grote C" © rv

De Range Rover Sport P510e doorgelicht: “Een pareltje, maar al die elektronische snufjes komen het gebruiksgemak niet ten goede”

Na de nieuwe Range Rover is er nu ook de sportversie: onze autospecialist Joost Bolle licht zijn favoriete SUV, de Range Rover Sport P510e, door. “Geweldige terreincapaciteit, maar wie zal dat gebruiken? Op het internet verkopen ze zelfs spuitbussen met modder. Zet je hem vanavond op de parking van een sterrenrestaurant, dan denken je kennissen tenminste dat je er vandaag mee door het diep bos bent getrokken, lekker stoer en ruig.” Hij legt uit wat de wagen verder zo bijzonder maakt, en wat voor hem de plus- en minpunten zijn.

 1. Van je oldtimer een elektrisch voertuig maken? “Het kan, maar je moet een achterpoortje gebruiken”
  PREMIUM

  Van je oldtimer een elektrisch voertuig maken? “Het kan, maar je moet een achter­poort­je gebruiken”

  Wie kijkt er niet op als die op de weg een mooie oldtimer ziet passeren? Maar wat doe je met die oldtimer als er in de toekomst enkel nog elektrische auto’s mogen rijden? Zal die nog van een uitzondering kunnen genieten? En wat als je je klassieker zou (laten) ombouwen tot elektrische oldtimer? Onze mobiliteitsexpert Brecht Vanhaelewyn geeft in 10 vragen en evenveel antwoorden een overzicht van hoe je dat best aanpakt en wat dat dan moet kosten.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.