Corbellati
Volledig scherm
© Corbellati

Corbellati Missile wordt met 500 km/u de snelste sportwagen ooit

De corbellati Missile, een nieuwe Italiaanse hypercar, moet het snelheidsrecord voor auto's verbreken. Om dat te realiseren, is de auto voorzien van een gigantische 9 liter grote bi-turbo V8-motor die maar liefst 1.800 pk ontwikkelt.

15 reacties

 • Andy De Schieter

  5 jaar geleden
  Meest nutteloze ontwikkeling ooit. Wat ben je daar nu mee ?
 • Mario Bocque

  5 jaar geleden
  Ge moogt hier niet meer dan 120 km ! Weyts zal zijn traject-controles moeten aanpassen of ze zien hem nog niet passeren. Weeral kosten !
 • Willy VDH

  5 jaar geleden
  Die lijkt verdacht veel op de Alfa Romeo 33 Straddle langs de zijkant gezien.
 • Leen Dat is mijn familienaam

  5 jaar geleden
  Dit vind ik gewoon schandalig. Waarom moet die zo hard kunnzn rijden? Voor nog meer ongevallen op de weg te laten gebeuren. Mensen die die auto s maken gebruik jullie verstand en maak veilige wagens in de plaats dan die racemachines
 • Piet van Helsing

  5 jaar geleden
  geeft extra frustratie om alle dagen mee in de file te staan.
 1. Vliegen we ooit op waterstof naar onze droombestemming? Onderzoeker: “ Die vliegtuigen zullen er mogelijk helemaal anders uitzien”
  PREMIUM

  Vliegen we ooit op waterstof naar onze droombe­stem­ming? Onderzoe­ker: “ Die vliegtui­gen zullen er mogelijk helemaal anders uitzien”

  Luchtvaartmaatschappijen zullen de komende jaren moeten dokken voor hun CO2-uitstoot. Om de vervuiling in de sector te verlagen, zijn tal van knappe koppen bezig met de ontwikkeling van alternatieve manieren om te vliegen. Een motor op waterstof is een van hun meest veelbelovende pistes. Dr. Ivan Langella van de Technische Universiteit Delft is een van de hoofdrolspelers in dit onderzoek. “Vliegen op waterstof komt er, maar we moeten nog enkele grote uitdagingen oplossen.”