Frank Eeckhout
Volledig scherm
© Frank Eeckhout

CD&V wil 4.000 laadpalen in Brussel. Nu staan er 4

49 reacties

 • Marc De Smet

  4 jaar geleden
  Om een succesverhaal te maken van de elektrische auto zou men het volgende kunnen doen: een doorgedreven standardisering van de batterijen, die vlot verwisselbaar moeten zijn. Vervolgens moeten (alle) tankstations een voorraad opgeladen batterijen aanhouden. De automobilist moet zich dan niets meer aantrekken van beperkte autonomie of beschikbare laadpalen.
 • stefan ceulemans

  4 jaar geleden
  Een half uur wachten op een oplaadbeurt sterk bezig mannen ik rijd mijne diesel wel kuis op hard genoeg voor gewerkt
 • Johan Vervoort

  4 jaar geleden
  Wat dacht men van een draadloos op te laden systeem? Voor de gsm kan dat waarom voor de wagen niet?
 • Reginald Sanders

  4 jaar geleden
  Elektrische auto's verlichten enkel op papier de Duitse klimaatbalans. In werkelijkheid zorgen ze voor een hogere CO2-uitstoot dan dieselwagens. Dat blijkt uit een studie van Christoph Buchal, fysicaprofessor in Keulen. Wanneer de CO2-uitstoot bij de productie van de batterijen en de Duitse elektriciteitsmix in rekening gebracht worden, belast een elektrische auto het klimaat met 11 tot 28 procent meer dan een dieselwagen, klinkt het in de studie, die vandaag door het Ifo-instituut in München
 • Jan Van Gent

  4 jaar geleden
  CD&V wil ook veel meer stemmen zodat ze nog de drempel halen : ) Maar met kabouter Beke als voorzitter en de snuggere kandidaten zal er veel moeten veranderen heel veel. 4000 laadpalen in Brussel wat wil dat zeggen alle voetpaden open breken om nieuwe leidingen te leggen ? We hebben nu al amper elektriek over voor het licht uit gaat . Als ze dan terug op 1 centrale draaien … Eerst eens nadenken voor iets wordt gedaan.