Slechts vier auto's haalden een perfecte score in het grootste betrouwbaarheidsonderzoek van Groot-Brittannië.
Volledig scherm
Slechts vier auto's haalden een perfecte score in het grootste betrouwbaarheidsonderzoek van Groot-Brittannië. © Dreamstime

Brits onderzoek: deze vier auto's scoren 100 procent qua betrouwbaarheid

MobiliteitIn het jaarlijkse betrouwbaarheidsonderzoek van de Britse consumentenorganisatie WhatCar scoren vier automodellen 100 procent als het gaat om de betrouwbaarheid. In het onderzoek zijn uitsluitend auto's tot vijf jaar oud meegenomen.

16 reacties

 • Bruno Brouwers

  2 maanden geleden
  Rij al meer dan 20 jaar met Peugeot, NOOIT 1 probleem gehad!
 • Myriam Van Reck

  2 maanden geleden
  Onze Toyota Rav is 17 jaar meegegaan en zag er nog even goed uit zonder 1 vlekje roest ! Nu gewoon ingeruild voor een Toyota hybride omdat het zuinig is !
 • Robert DE REU

  2 maanden geleden
  Wat is een betrouwbare wagen, rijd zelf zins 1972 met Mercedes, dus al heel wat modellen doorlopen en een was echt een ramp namelijk de zo veel geprezen W123, werkelijk alles ging stuk, maar ben er in blijven geloven en rij nu nog steeds Mercedes naar alle tevredenheid.
 • Wilfried Vanden Berg

  2 maanden geleden
  Koop eens een Engelse wagen. Je zal rap weten wat je in huis hebt gehad. Miserie, miserie miserie . Ik rij al bijna 20 jaar met Mercedes , in het begin met een A Klasse en nu met een 320 CDI 4 Matic . Duitse wagens zijn nog steeds na vele jaren de beste . Het maakt niet uit welke, als ze maar Duits zijn .
 • Viviane Kayaerts

  2 maanden geleden
  Als Mini op nummer 3 staat dan moet de BMW 1 reeks daar ook toch staan want dat zijn dezelfde wagens wat mechaniek betreft.
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. “Vooral voer voor bedrijfswagenparken”: onze autokenner geeft zijn ongezouten mening over Citroëns 'nieuwe' DS7
  PREMIUM

  “Vooral voer voor bedrijfswa­gen­par­ken”: onze autokenner geeft zijn ongezouten mening over Citroëns 'nieuwe' DS7

  DS zet zijn DS7 in het nieuw. Of beter: ‘nieuw’. Want eigenlijk gaat het om een zogenaamde ‘facelift’. Maar dat zal je straks niet lezen op de affiches langs de weg. Automerken doen immers hard hun best om het onderscheid tussen ‘opgefrist’ en ‘écht nieuw’ zo vaag mogelijk te maken. Maar onze autospecialist Joost Bolle viel tijdens een korte test nog iets helemaal anders op. Hij legt uit waarom de Duitse merken eigenaar blijven van het label ‘premium’: “Je hoeft niet lang te kijken om hier een SUV van een Duits merk in te herkennen.”
 1. “Meer dan de helft van alle pannes kan je zelf oplossen”: onze motorexpert legt uit wat in je toolkit hoort
  PREMIUM

  “Meer dan de helft van alle pannes kan je zelf oplossen”: onze motorex­pert legt uit wat in je toolkit hoort

  Iedereen kan wel eens een motorpanne hebben. Wie maar genoeg kilometers maakt, krijgt ooit te maken met een platte band, benzinepanne of losgetrilde bout. Ingewikkelde elektronica is moeilijker te repareren naast de weg, maar in 90 procent van alle pechgevallen gaat het om simpele zaken die je kan verhelpen met de kleine toolkit die onze motorexpert Arno Jaspers heeft samengesteld: “Deze kleine gereedschapsset onder je duozadel maakt vaak het verschil tussen vijf minuten vertraging of wachten op de sleepdienst.”