De enorme collectie in Engeland.
Volledig scherm
De enorme collectie in Engeland. © The Bearded ExplorerVan Jaguars tot Bentleys: enorme ‘barnfind’ in Engeland verbaast liefhebbers

In Engeland is een grote collectie klassieke auto’s ontdekt. In een video van een Britse youtuber is te zien hoe tientallen Porsches, Rolls-Royces, Bentleys en Jaguars staan opgesteld in grote schuren. De staat van de meeste wagens is helaas ellendig.

6 reacties

 • pietje aalbers

  2 maanden geleden
  Behalve de Jensen Interceptor is de rest gewoon een hoop schroot. Ik begrijpt trouwens niet dat je het normaal vind om andermans eigendom zomaar te betreden. Voor mij is dat nog steeds inbraak en dus strafbaar.
 • Christine Laevers

  2 maanden geleden
  Ik ken niets van auto's maar dit moet een droom zijn voor mensen die in 'schroot' iets prachtigs zien. Die mensen zijn er en die doen soms 'mirakels'. Ik hoop dat elke schrootauto een passionele liefhebber vindt.
 • Lisette Theunis

  2 maanden geleden
  Het is een autokerkhof voor zeldzame onderdelen. Al de rest is schroot.
 • Eddy De Block

  2 maanden geleden
  Dit is echt zonde van die wagens, oldtimerliefhebbers pinken hier een traantje denk ik. Zo een vondst is ongelooflijk, maar ik denk dat de meeste voor het schroot zijn. Zo zien ze er toch uit, dat wordt een serieuze opkuis.
 • glenn wouters

  2 maanden geleden
  Waarom kruipt hij langs dat kleine gat door de muur, terwijl er aan de andere kant een poort wagenwijd openstaat. Als ik dat zie dan slaat de twijfel toe dat dit echt een "toevallige" vondst is.