De vrouw voert al langer actie tegen Tesla omdat door haperende remmen zij en haar gezin naar eigen zeggen bijna waren omgekomen.
Volledig scherm
De vrouw voert al langer actie tegen Tesla omdat door haperende remmen zij en haar gezin naar eigen zeggen bijna waren omgekomen. © Twitter Global Times

Boze Tesla-rijdster verstoort autoshow in Shanghai

Een ontevreden Tesla-rijdster is tijdens de internationale autoshow van Shanghai op het dak van een Tesla Model 3 geklommen. De vrouw droeg een t-shirt met - vrij vertaald - de tekst ‘de remmen van Tesla werken niet’. Ook schreeuwde zij diezelfde boodschap luidkeels uit. 

4 reacties

 • Jean De Grande

  2 jaar geleden
  Toch straf dat net de chinezen ook maar iemand durven wijzen op veiligheid. Al hun spullen waar een batterij in zit branden op terwijl ge er bij staat maar de spullen van anderen moeten in orde zijn. Lijken wel linkse 'politici'.
 • Lode vleminckx

  2 jaar geleden
  Een bedrijf dat met bitcoins bezig is moet je mijden als de pest.
 • John Stahl

  2 jaar geleden
  Tesla (Musk) laat toe dat klanten met Bitcoin een wagen kunnen kopen. Als je dan een defecte wagen hebt en Tesla betaald die terug, dan kunnen zij contractueel beslissen of ze u terug betalen in BC, indien die veel lager staat dan bij uw aankoop, of cash indien die zou gestegen zijn. Echte gangsterpraktijken.
 • Klootzakkerij van bepaalde journalist moe Gelieve mail adres te verwijderen

  2 jaar geleden
  Niks nieuws ,lees de forums maar na van Tesla rijders,staat vol klachten en zouden nooit nog eentje kopen maar begrijpelijk wat de vrouw doet.Musk doet dan ook alles om de klachten met man en macht uit de media te houden.