Wikimedia Commons
Volledig scherm
© Wikimedia Commons

Bluffende leugenaar krijgt sleutels van Ferrari overhandigd: hotelketen voor rechter gedaagd

De eigenaar van een peperdure Ferrari daagt hotelketen Marriott voor de rechter omdat een wildvreemde man de sleutels van zijn bolide kreeg overhandigd en ermee wegreed. De autodief verklaarde dat hij indruk probeerde te maken op een vrouw.

7 reacties

 • Katrien Caers

  5 jaar geleden
  Geert Velen, ooit al gehoord van een one-night stand? Zal die vent weinig schelen dat achteraf blijkt dat die wagen niet van hem was...
 • Jan Standaert

  5 jaar geleden
  En wat hebben we vandaag geleerd? Parkeer zelf uw auto en geef uw sleutels niet aan een vreemde.Iedereen kan valet spelen.
 • mike milan

  5 jaar geleden
  verte dantez@bij elke moderne wagen van nu branden toch enkel de daglichten vanvoor.... Die kan je zelfs nt uitzetten.
 • Geert Vaelen

  5 jaar geleden
  Op een vrouw indruk maken dat een auto zogezegd van jou is, en daarna val je toch door de mand. Die vrouw gaat hem nooit meer geloven en hem de deur wijzen. Blijf jezelf als je een vrouw het hof wil maken en ga niet stoefen met rijkdom die je niet eens bezit, het komt toch uit.
 • steven de wachter

  5 jaar geleden
  Komaan chapeau !!
 1. Na berichten over faillissement haalt Belgisch fietsbedrijf Cowboy 10 miljoen euro op: “Genoeg kapitaal om bedrijf naar winstgevendheid te loodsen”
  PREMIUM

  Na berichten over faillisse­ment haalt Belgisch fietsbe­drijf Cowboy 10 miljoen euro op: “Genoeg kapitaal om bedrijf naar winstge­vend­heid te loodsen”

  Cowboy, de zes jaar oude Belgische startup die 50.000 elektrische fietsen verkocht in 2.500 steden, heeft enkele zware jaren achter de rug. Vorige maand kwam het bedrijf in het oog van de storm omdat bleek dat er opnieuw geld wordt gevraagd aan investeerders. Er was zelfs sprake van een nakend faillissement. Vandaag bevestigt CEO Adrien Roose dat er 10 miljoen euro is opgehaald bij investeerders en hij stelt ook een software-update voor de Cowboy 4 voor. We spraken hem en Chief Technical Officer Tanguy Goretti in hun winkel aan het kanaal van Brussel.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.