Stellantis CEO Carlos Tavaras.
Volledig scherm
Stellantis CEO Carlos Tavaras. © REUTERS

Autoconcern Stellantis met merken als Opel en Fiat overweegt eigen stroom op te wekken

Autoconcern Stellantis, het bedrijf achter merken als Opel en Fiat wil stevige maatregelen nemen om de energiecrisis in Europa het hoofd te bieden. Het concern overweegt zelfs om zijn eigen stroom op te gaan wekken om maar niet vatbaar te zijn voor hoge prijzen en maatregelen van regeringen zoals het mogelijk moeten rantsoeneren van stroom.

1 reactie

 • Christine Laevers

  2 weken geleden
  Nadenken, innoveren, vindingrijkheid, ... dat kost geen geld. Het is een investering die op termijn vruchten afwerpt. Panikeren en klagen ... DAT kost geld, tijd en energie. Wat een verspilling. Vele andere bedrijven en ondernemingen zullen volgen. De grote en de kleine. In elk Europees land.
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.