De site maakt duidelijk hoezeer moderne auto's zijn gegroeid in vergelijking met enkele decennia geleden.
Volledig scherm
De site maakt duidelijk hoezeer moderne auto's zijn gegroeid in vergelijking met enkele decennia geleden. © Carsized

Auto's worden elk jaar groter: hier zie je hoe reusachtig onze moderne wagens zijn tegenover vroeger

Dat auto's ieder jaar een beetje groter worden, zal weinigen ontgaan. Maar omdat de groei zo gestaag gaat, vergeten we bijna hoe ver de afmetingen van moderne auto's afstaan van modellen uit de vorige eeuw. Deze site toont hoe groot auto’s zijn vroeger en nu. Ook handig om te kijken of een auto wel in je garage past!

 1. Houden Waze en Google Maps ons wel écht uit file? “Een snelweg verlaten en meteen weer oprijden voor 30 seconden winst is niet bepaald veilig”
  PREMIUM

  Houden Waze en Google Maps ons wel écht uit file? “Een snelweg verlaten en meteen weer oprijden voor 30 seconden winst is niet bepaald veilig”

  Een klein verkeersinfarct, vanmorgen in het centrum van Antwerpen: na een ongeval zocht het verkeer zich een weg doorheen de binnenstad. Geleid door navigatieapps ging het massaal dezelfde weg uit, waarna ook de parallelwegen en vervolgens de kleine straatjes dichtslibden. Houden systemen als Waze, Google Maps en de andere TomToms en Garmins van de weg ons eigenlijk uit de files, of veroorzaken ze net nieuwe? En welk systeem gebruik je nu het best voor welke situatie? Vier experten aan het woord.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.