De Audi e-tron voor de fabriek in Vorst.
Volledig scherm
De Audi e-tron voor de fabriek in Vorst. © BELGA

Audi Brussels start productie elektrische SUV e-tron

Audi Brussels is gestart met de serieproductie van de e-tron, de eerste volledig elektrische SUV van het Duitse merk. Audi zal de auto voor het eerst zonder camouflage voorstellen op 17 september in San Francisco.

4 reacties

 • Matt Casters

  4 jaar geleden
  Excuseer Mr. Sonck maar Tesla heeft Europa al volgezet met snelladers. Van de eerste laadpaal van VAG langs die autosnelwegen van jou kunnen we nog dromen. Vermits Tesla openstaat op anderen toe te laten is het precies het omgekeerd van wat je stelde.
 • Dirk Sonck

  4 jaar geleden
  Er is al een akkoord tussen de Duitse constructeurs om te investeren in supersnelle laadpalen en laadstroken langs de Europese autosnelwegen. Tesla rijders zullen die helaas niet kunnen gebruiken want Tesla wil (of kan) niet mee investeren.
 • Renaat Moerman

  4 jaar geleden
  Super nieuws ... eindelijk wat concurrentie naast mij aan de rode lichten voor mijn Tesla.
 • Wim Verjoosen

  4 jaar geleden
  Bye, Bye Tesla!
 1. Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezelnetwerk?
  Mijntelco

  Tegen 2030 zou elke Vlaming toegang moeten hebben tot fiber: waar kan je nu al gebruik maken van het glasvezel­net­werk?

  Fiber, ofwel glasvezel, is het internetnetwerk van de toekomst. Op dit moment heeft nog maar 8 procent van de Belgen toegang tot fiber. Maar de komende jaren wordt het glasvezelnetwerk stevig uitgebreid en zal het huidige kopernetwerk vervangen. Wat betekent dit voor jou? Welke voordelen biedt fiberinternet? En hoe kan je er nu al gebruik maken? Mijntelco.be legt het uit.
 2. Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pride-proof
  TV

  Van ‘Queer Eye’ tot ‘Queer as Folk’: met deze titels kijkt u helemaal Pri­de-proof

  Brussel hing in mei al trots de vlaggen uit, de rest van de wereld volgde in juni en in augustus beleeft de Scheldestad met ‘Antwerp Pride’ traditioneel haar LGBTQ+-hoogmis. Maar een 15-jarige jubileum-editie met alle toeters, bellen, binders en pailletten is niet compleet zonder een even kleurrijk en inclusief tv-lijstje. Want ook vanop de bank kunt u zich vergapen aan op en top queer reeksen die beroeren, ontroeren, entertainen en informeren. Dat de optocht niet zomaar een bandeloos feestje is, maar begon als een opstand voor gelijke rechten en vrijheden leert u in de documentairereeks ‘Pride’ op Disney+. Waarna shows als ‘Queer as Folk’ op STARZPLAY, ‘Our Flag Means Death’ op Streamz en ‘It’s a Sin’ op VRT NU u met een lach en een traan de mensen achter het acroniem tonen.