Hoe lang behoud je je schadevrije jaren als je je wagen (tijdelijk) wegdoet, en wat gebeurt er bij een scheiding? Vijf dingen die je nog niet wist over je schadevrije jaren.
Volledig scherm
Hoe lang behoud je je schadevrije jaren als je je wagen (tijdelijk) wegdoet, en wat gebeurt er bij een scheiding? Vijf dingen die je nog niet wist over je schadevrije jaren. © Getty Images

5 dingen die je nog niet wist over je schadevrije jaren

IndependerDe jaren waarin je geen schade hebt zijn belangrijker dan je wel denkt bij het afsluiten van een autoverzekering. Hoe langer schadevrij, hoe hoger immers de korting op je verzekeringspremie. Maar was je er ook van op de hoogte dat de korting per verzekeraar verschilt? Independer.be focust op vijf dingen die je waarschijnlijk nog niet wist.

  1. De beste conceptbikes die nooit op de markt zijn gekomen: “De beloftes worden vaak niet waargemaakt”

    De beste conceptbi­kes die nooit op de markt zijn gekomen: “De beloftes worden vaak niet waarge­maakt”

    In september onthullen de motormerken vaak hun eerste nieuwigheden voor het komende jaar. Het gaat dan puur om nieuwe kleurtjes of kleine facelifts, terwijl het grote nieuws bewaard blijft voor het salon van Milaan in november. Maar regelmatig blijkt dat sommige merken ook beloftes doen die ze niet kunnen waarmaken. Onze motorexpert Arno Jaspers toont de mooiste concepten die nooit de productie haalden.