Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Wat als...ik mijn verwarming altijd op dezelfde basistemperatuur laat staan in plaats van hem voortdurend bij te stellen? 

Dan verwarm je meer dan nodig is én verspil je dus heel wat energie. En dat voel je natuurlijk ook in je portemonnee. Maar hoe gaat dat dan in z’n werk, dat energiezuinig verwarmen?

7 reacties

 • Hubert Jackers

  3 jaar geleden
  Vanaf maart zet ik de verwarming 24 uur op 24 op 21 graden. Ik zeg dat dat het zuinigste is !!!
 • Gerd Van nieuwenhove

  3 jaar geleden
  Voor mij is 21 graden te koud ! Zelf met heel de dag kamerjas aan ... Hangt af per huis en plaats thermostaat . Voorde rest gazetten vulsel ?
 • Marianne Foert

  3 jaar geleden
  Als je -zeker in de winter - de temperatuur te laag zet, dan moet de ketel 's morgens eens zo hard werken om op te warmen. Dat verbruikt nog veel meer,
 • Marianne Foert

  3 jaar geleden
  de meeste nieuwe condensatieketels werken met een buitenvoeler en werken dus weersafhankelijk. Daar moet je zelf niet veel aan doen.
 • Geert Moens

  3 jaar geleden
  21 is toch al vrij hoog voor overdag. Bij ons staat die op 18 en ‘s nachts op 14. Boven wordt de badkamer wel tot 21 gestookt maar dan wel maar 2 keer 1,5 u per dag. Slaapkamers verwarmen we bijn a nooit.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.

Wetenschap & Planeet