Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Wat als... ik mijn droogkast buitenzwier en mijn was weer buiten laat drogen?

Dan bespaar je heel wat energie én ben je vriendelijk voor het milieu. Alles hangt ervan af welke droogkast je hebt. Wij rekenen het hier even voor je uit.

10 reacties

 • Tina Colpaert

  3 jaar geleden
  JA tof ik werk in schiften als ik thuis kom hangt mijn was vol vogelstront of heeft geregend is het al nacht of ga ik niet om 4.30u s morgens die ophangen als ik 10a12u van huis al weg ben misschien goed voor mensen die veel vrije tijd hebben?
 • Loesje Vranken

  3 jaar geleden
  Nog 2 SIMPELE trukjes :1) 2 droge, gewassen badhanddoeken in uw droogkast telkens laten meedraaien.De duurtijd is extra korter.2)wil je geen wasverzachter gebruiken en toch zacht wasgoed, 2 opgerolde tennisballen maken van alluminium folie,alles is super zacht en geen statische electr. id winter.
 • Frank Vermeesch

  3 jaar geleden
  Eddy, dat is wel op te lossen door heel die was die buiten is gedroogd nog een vijftal minuten in de droogkast te laten wentelen zonder wasverzachter( bach dat stinkt en is héél slecht voor het milieu) en dan nog een tiental minuten op koud Resutaat zachte handdoeken en geen vervuiling en minder energie en geen schuurpapier.....................
 • Eddy Vanhoutte

  3 jaar geleden
  Leve de droogkast.Natuurlijk is het buitendrogen goedkoper.Maar wat draag je liever? Zacht ondergoed uit de droogkast of een onderbroek in schuurpapier die buiten gedroogd is. Van de buitengedroogde handdoeken ten op zichte van de handdoeken die uit de droogkast komen gaan we nog niet spreken. ik droog me niet graag af met schuurpapier.
 • Koen Geboor-Groffy

  3 jaar geleden
  Je was droogt buiten als de zon schijnt, maar net dan moet je electrische verbruikers opschakelen om het net te vrijwaren ne wordt je elektriciteit gratis. Maw, droogkasten en airco's en sanitaire WW boilers zullen net in trek moeten komen!

Wetenschap & Planeet