Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © photo_news

Meteorologen waarschuwen voor risico op extreem weer in Verenigd Koninkrijk: “Hittegolven tot 40 graden niet uitgesloten”

Zelfs als de klimaatverandering beperkt zou blijven tot 1,5 graad Celsius, loopt het Verenigd Koninkrijk nog steeds het risico om hittegolven te kennen met temperaturen die boven de 40 graden uitkomen. Daarvoor hebben meteorologen donderdag gewaarschuwd.

 1. Verbod op hotelflesjes shampoo, plastic koffiecups en te grote dozen van webshops: Europa wil komaf maken met verpakkingsafval

  Verbod op hotelfles­jes shampoo, plastic koffiecups en te grote dozen van webshops: Europa wil komaf maken met verpak­kings­af­val

  Eurocommissaris Frans Timmermans presenteert vanmiddag een nieuw plan namens de Europese Commissie om af te rekenen met niet-milieuvriendelijke verpakkingen. Zo moet er een einde komen aan te grote dozen van webshops, maar ook de weggooiflesjes shampoo en bodylotion in hotels zijn niet langer geoorloofd. Dat schrijft de Nederlandse krant de ‘Volkskrant’.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.