Kinderen protesteren tegen klimaatverandering in Nicosia, Cyprus.
Volledig scherm
Kinderen protesteren tegen klimaatverandering in Nicosia, Cyprus. © REUTERS

Klimaatverandering heeft impact op mentale gezondheid

Klimaatverandering tast de mentale gezondheid van honderden miljoenen mensen aan en die kost blijft verborgen. Daar waarschuwen wetenschappers voor. “De vicieuze cirkel moet doorbroken worden.”

1 reactie

 • Patrick De Geyter

  1 jaar geleden
  Weet je wat dringend aangepakt moet worden? allemaal de onheilsprofeten die alle dagen meningen spuien en de mensen nodeloos bang maken voor alles en nog wat. Media heeft hier een groot aandeel in...Deze morgen hoorde ik nog op tv dat het slecht en koud weer te maken heeft met de straalstroom. Ik hoor nooit zeggen als de wind uit het zuiden komt en goed weer brengt dat het door de straalstroom is. Dan is het, zie je dit is door de opwarming van de aarde!
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.