Greta Thunberg en Donald Trump stonden in september 2019 bijna oog in oog met elkaar bij de jaarvergadering van de Verenigde Naties.
Volledig scherm
Greta Thunberg en Donald Trump stonden in september 2019 bijna oog in oog met elkaar bij de jaarvergadering van de Verenigde Naties. © REUTERS

Greta Thunberg betaalt Trump met gelijke munt terug

De Zweedse milieuactiviste Greta Thunberg (18) betaalt de vertrekkende Amerikaanse president Donald Trump per tweet met gelijke munt terug. Bij diens vertrek uit het Witte Huis twitterde de wereldberoemde tiener: “Hij lijkt een heel gelukkige oude man die uitkijkt naar een stralende en prachtige toekomst. Zo leuk om te zien!”

48 reacties

 • Leen Van den bussche

  1 maand geleden
  Geen aandacht aan geven...
 • Jos Vandeneijnde

  1 maand geleden
  Moest men nu de strijd tegen de klimaatopwarming eens van àlle politieke en economische inmenging ontdoen. Oók van zogezegde 'strijders' voor het klimaat die uiteindelijk allemaal gestuurd worden door de een of andere lobbygroep. Moest men nu eens deze strijd beginnen voeren met een werkgroep samengesteld uit mensen vanuit alle politieke strekkingen en waarbij enkel hun deskundigheid van tel is, ik dénk dat men veel vlugger tastbare resultaten zou bekomen...
 • Peter Janssens

  1 maand geleden
  Geweldig hoe volwassen mensen door het lint gaan als Greta iets zegt !
 • christiaan boone

  1 maand geleden
  Vanwaar al die nijd tegen links, groen en aanverwanten in de berichten die ik hier lees: laat ons dit stellen, een ding is zeker: onze aarde heeft geen RESET-knop: minder uitstoot van broeikasgassen is altijd goed, of je nu groen, geel, rechts, links, zwart, blank, vrouw of man bent, bezorgd zijn om moeder aarde, dat is eenieder zijn plicht, so be it wie dat anders ziet, die heeft geen enkel respect voor de mensen die na ons op onze aarde zullen moeten leven, en, hou op met die nijd..
 • Olivier Vivet

  1 maand geleden
  Dit is nu eens de eerste keer dat die iets fatsoenlijks zegt.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht