Finnen willen hoofd van Trump op smeltende ijsberg

Het hoofd van Donald Trump uitgehouwen in een ijsberg. Dat is het ambitieuze project van een Finse milieugroep om aandacht te vragen voor klimaatverandering. Het is de bedoeling te volgen hoe snel de 35 meter hoge kop van de Amerikaanse president smelt.

12 reacties

 • Diane Bernaerts

  3 jaar geleden
  En Trump heeft dat allemaal opgelost, Casteels? ;) Trouwens: onlangs nog in China geweest?
 • Jos Hill

  3 jaar geleden
  Wandel eens verder dan het park van Brasschaat Bernaerts dan zal je zien dat er in de wereld veel meer mis is dan wat jij denkt dat Trump fout doet. Hij zal in die 4 jaar niets veranderen en jij met je geleuter ook niet.
 • Hans Hoppe

  3 jaar geleden
  Ach ja...waarom niet ?! Trump, de realist vreet de zure boter. Mocht ik Finland noemen ik zou bvb de Indiaase premier laten symboleren op een smeltende ijsberg. Of de Braziliaanse president. En waarschijnlijk zijn er nog veel Afrikaanse (waar gaan onze 30-40 jaar oude autos naar toe ?) leiders die veel beter geschikt om in zo'n ijsberg te worden uit gehakt. Maar ja Trump moet toch zwaar opdraven in het officiele fake nieuws.
 • Fons Casteels

  3 jaar geleden
  Mevrouw Bernaerts: Obama en Clinton hebben Parijs 2016 goedgekeurd - en daarmee expliciet toegelaten dat China en India minstens tot 2020 onbeperkt mogen vervuilen. En China is vandaag al de grootste vervuiler ter wereld. Obama en Clinton hebben ook geweigerd om een beperking op te leggen aan andere ontwikkelende landen en aan ontwikkelingslanden wat het gebruik van fossiele grondstoffen betreft.
 • Ferdinand Engelbeen

  3 jaar geleden
  Ik denk niet dat het wegsmelten van Trump's kop het opwarmen van de Noordpool zal tegenhouden. Net zo min als koning Canute de getijden kon tegenhouden. 6000 jaar geleden was het zo warm op de Noordpool dat er -minstens in de zomer- helemaal geen ijs te bespeuren was. De wereld is toen ook niet vergaan en daarna is het vanzelf kouder geworden, zonder enig aandeel van de mens in het opwarmen en afkoelen...
 1. Van Teuns over Vansevenant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?
  Wielrennen

  Van Teuns over Vanseve­nant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?

  De laatste Belgische zege in Luik-Bastenaken-Luik dateert al van 2011. Philippe Gilbert klopte toen de gebroeders Schleck in een sprint met drie. Krijgen we tien jaar later opnieuw een landgenoot te zien op het hoogste schavotje in La Doyenne? Het wordt moeilijk, maar enkele Belgen hebben zeker en vast de capaciteiten om hoog te mogen mikken. En jouw Gouden Klassiekers-ploeg op de slotdag van het Ardense luik veel punten te bezorgen. Een oplijsting.
 1. Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen

Wetenschap & Planeet