Greta Thunberg spreekt honderden mensen toe in Los Angeles.
Volledig scherm
Greta Thunberg spreekt honderden mensen toe in Los Angeles. © EPA

Eurowings biedt Greta Thunberg gratis vlucht aan op weg naar klimaattop in Madrid

Ook Greta Thunberg zeilde van Europa naar Amerika om deel te nemen aan de klimaatconferentie in Chili. Maar die bijeenkomst is inmiddels afgelast en verplaatst naar de Spaanse hoofdstad Madrid. Daar wordt de Zweedse klimaatactiviste nu van 2 tot 13 december verwacht. Eén aanbod om er tijdig te geraken komt alvast als een surprise.

273 reacties

 • anna vandenberg

  1 jaar geleden
  Ik hoop dat de familie van Anuna vanavond naar Terzake gekeken hebben . De inheemse Braziliaanse vrouw vroeg het westen minder te consumeren en zeker geen palmolie en soya te gebruiken de grootste bedreiging voor het Amazone woud. Soya de vlees- en melkvervanger en palmolie zeer populair bij veganisten. Soya is ook een een grondstof voor dierenvoeding, dus minder is de enige oplossing om het klimaat te redden maar daar zijn geen centen mee te verdienen voor lobbyisten.
 • Dietrich Vandrey

  1 jaar geleden
  Slim gespeeld van Eurowings. De hele wereld kent nu deze airline en dat met 1 simpele kosteloze tweet. Mission accomplished.
 • Roger de Vlaeminck

  1 jaar geleden
  met den boot ja
 • Ronny Steyaert

  1 jaar geleden
  Valerie De Rop, heel zuust wat ge zegt, er moet drastig ingegrepen worden, maar daarvoor moet ge wel aan de wortels beginnen. Dat braaf kind waar ge tonnen respect voor hebt moet van haar tetter gaan maken waar ze kweken gelijk de konijnen omwille van een stomme godsdienst, maar daar zal ze haar kop niet laten zien, zou rap op de eeuwige jachtvelden kunnen gaan toeteren.
 • Pieter Martens

  1 jaar geleden
  Wat een lachfilm.
 1. Bom uit de Tweede Wereldoorlog beschadigt heel wat huizen
  Play

  Bom uit de Tweede Wereldoor­log beschadigt heel wat huizen

 2. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af