Klimaatactivisten Josefien Hoerée, Anuna De Wever en Adélaïde Charlier bij hun terugkomst in het Noord-Franse Duinkerken op 20 januari 2020.
Volledig scherm
Klimaatactivisten Josefien Hoerée, Anuna De Wever en Adélaïde Charlier bij hun terugkomst in het Noord-Franse Duinkerken op 20 januari 2020. © BELGA

Docu over zeilreis Anuna De Wever naar klimaattop Chili vanaf vrijdag online

‘In all kinds of weather’, de documentaire over de bewogen zeilreis die Anuna De Wever (19) en andere klimaatjongeren ondernamen om de klimaattop in Chili bij te wonen in december 2019, is af. De film over de ‘Sail to the COP’ gaat op vrijdag 12 februari gratis online in première op de website van De Singel en Vooruit.

30 reacties

 • Annie Broeckx

  2 maanden geleden
  Ik kan mijn elektriciteit beter gebruiken om naar een interessant programma te kijken.
 • Cyriel Claessens

  2 maanden geleden
  Is er ook een documentaire over de terugreis op een vervuilende cargo? Het argument "het schip vaart toch" werkt niet bij mij. Als ik de benzine bij de pomp niet koop koopt iemand anders die wel.
 • Peter Nols

  2 maanden geleden
  Na de Vlaamse zonnepaneelsaga denk ik dat de laatste meerderjarige klimaatactivist het opgegeven heeft. En nu druk bezig is met het inzamelen van offertes voor een dieselgroep om zijn warmtepomp van stroom te voorzien.
 • Jan Desmet

  2 maanden geleden
  Ik vrees Vanaeken Jokke, dat u gelijk heeft. Inderdaad.
 • Alfons LABIE

  2 maanden geleden
  wanneer gaan ze eens stoppen met hier een podium voor te geven. Dat ze stoppen en studeren om zo via wetenschap tot oplossingen te komen die niet zeer diep uit de zakken van de werkmens komen
 1. Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen
  Play

  Met deze witte verf kan je bij warm weer flink wat uitsparen

 2. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

Wetenschap & Planeet