Een kreeft in de zee bij het eiland Tristan da Cunha. De Oceaan rond het eiland wordt beschermd door Blue Nature Alliance.
Volledig scherm
Een kreeft in de zee bij het eiland Tristan da Cunha. De Oceaan rond het eiland wordt beschermd door Blue Nature Alliance. © AP

Blue Nature Alliance wil 18 miljoen vierkante kilometer oceaan beschermen: “Dat is een gebied groter dan Zuid-Amerika”

Blue Nature Alliance is een initiatief dat 5% van de oceaan wil beschermen en herstellen in vijf jaar. Dat lijkt weinig, maar het is goed voor 18 miljoen vierkante kilometer oceaan. Dat is bijna twee keer de oppervlakte van Europa, of een gebied dat net groter is dan Zuid-Amerika. De oceaan neemt namelijk 70% van onze aarde in.

1 reactie

 • victor vandesande

  1 jaar geleden
  Goed initiatief, zeer zeker. Maarzolang ze de explosieve bevolkingsgroei in Afrika en Azie niet beheersen en stoppen zal de daaruit volgende overbevissing niet stoppen , alleen maar toenemen .
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.

Wetenschap & Planeet