Minister van Klimaat en Leefmilieu Zakia Khattabi (Ecolo) geeft een toespraak bij een demonstratie van Rise for Climate Belgium. Archiefbeeld.
Volledig scherm
Minister van Klimaat en Leefmilieu Zakia Khattabi (Ecolo) geeft een toespraak bij een demonstratie van Rise for Climate Belgium. Archiefbeeld. © BELGA

België vervoegt High Ambition Coalition for Nature and People tegen verlies biodiversiteit

Ons land vervoegt de High Ambition Coalition for Nature and People, een coalitie die in de aanloop naar de COP-Biodiversiteit aandacht vraagt voor het aftakelen en het verdwijnen van ecosystemen als een van de belangrijke factoren voor het verlies van biodiversiteit wereldwijd. Dat melden de vijf ministers die hun handtekening hebben gezet.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).

Wetenschap & Planeet