getty
Volledig scherm
© getty

Alarmerend rapport: “Europa wordt geconfronteerd met milieuproblemen van ongekende omvang”

Als er niet snel actie wordt ondernomen, dan zal Europa zijn milieudoelstellingen voor 2030 niet halen. Dat besluit het Europees Milieuagentschap (EEA) in het SOER 2020-rapport. "Europa wordt geconfronteerd met milieuproblemen van ongekende omvang en urgentie", stellen de auteurs. De Europese duurzaamheidsvisie zal niet verwezenlijkt raken als Europa de economische groei blijft bevorderen en tegelijkertijd probeert de milieu-effecten onder controle te houden. Er moeten "fundamentele veranderingen" komen aan de manier waarop we produceren en consumeren.

173 reacties

 • Yves Steenssens

  2 jaar geleden
  Heeft de E.U. ons niet verplicht met lichten aan te laten rijden in 2011 (alle nieuwe) -gelukkig hebben onze min. mobiliteit Yves Leterme en Camiel Eurlings in 2008" tegen de E.U. in" deze milieu en oog beschadigende maatregel gekelderd - hun beste beslissing ooit -voor heel Europa 4.000 Megawatt fossiel - en dit alles om de Led lampen te promoten vanuit Europa .
 • Erika Blomme

  2 jaar geleden
  Moeste we nu keer allemaal stoppen me zagn over die veruiling en die fabrieken gewoon beetje minder me de auto rijden dan zou er helemaal geen probleem zijn met ht mileiu of het klimaat!
 • Alexander Dekere

  2 jaar geleden
  Als je vindt dat we maar door mogen gaan met het rijden van auto's en verbranden van kolen, dan vind je het klimaat dus echt niet belangrijk
 • Karel Van Biezen

  2 jaar geleden
  Mensen zijn helaas totaal onwetend en hebben een totaal verkeerde levensstijl. In plaats van gezond verstand te gebruiken, hebben ze zichzelf een levensstijl aangemeten die – zonder dat ze het goed en wel beseffen - is opedrongen door de industrie. Vergif op de oprit, in de tuin, tegen mieren, tegen muizen, tegen motten, tegen slakken, een gemillimeterde gazon met ecologische waarde van 0.0, katten als huisdier, een zwembad, geen bomen, overal verharding, alle verplaatsingen met de auto, enz.
 • Willy VanErps

  2 jaar geleden
  Hopelijk leef ik nog in 2050. Waarschijnlijk zal ik dan heel groen lachen als ik bemerk dat alle doemdenkerij ons niets opgeleverd heeft en ons enkel maar veel armer gemaakt heeft. Als de ganse wereld reeds onze huidige normen zou hanteren dan waren we al veel dichter bij een opposing.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.

Wetenschap & Planeet