In de herenwoning van Charlotte en Mark zijn er drie appartementen. Zij wonen op de bovenste twee verdiepingen.
Volledig scherm
PREMIUM
In de herenwoning van Charlotte en Mark zijn er drie appartementen. Zij wonen op de bovenste twee verdiepingen. © Maarten De Bouw

Zo woont ex-Ketnet-wrapper Charlotte Leysen (34): “Ons interieur herinnert ons elke dag aan onze fijne reizen”

BinnenkijkerPresentatrice Charlotte Leysen (34) neemt je deze zomer op tv mee naar de festivals, waar eindelijk weer bands uit alle windstreken neerstrijken. Daar voelt de ex-Ketnet-wrapper zich als globetrotter helemaal thuis. En ook in de Amsterdamse flat waar ze met haar vriend Mark (39) woont, komt moois uit de hele wereld samen.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Recordinflatie van 9,6%: “We zullen dit heel snel voelen in de supermarkt”
  Play

  Recordin­fla­tie van 9,6%: “We zullen dit heel snel voelen in de supermarkt”

  Slecht nieuws voor onze portemonnee. Het leven was al duur, en gaat nog duurder worden. De inflatie, die aangeeft hoe prijzig het leven is geworden, is in juni gestegen naar 9,65%. Dat meldt statistiekbureau Statbel. Het gaat om het hoogste niveau sinds oktober 1982. Vorige maand bedroeg de inflatie, die aangeeft hoeveel het leven duurder is geworden, nog 8,97 procent. “We zullen dit heel snel voelen in de supermarkt.”
 1. BINNENKIJKER. Zo woont Bart Appeltans van ‘Blind Gekocht’: “Zes maanden nodig gehad om het volledige huis te strippen”
  PREMIUM

  BINNENKIJ­KER. Zo woont Bart Appeltans van ‘Blind Gekocht’: “Zes maanden nodig gehad om het volledige huis te strippen”

  In Play4-programma ‘Blind gekocht’ zagen we keer op keer dat kandidaat-kopers hun oorspronkelijke wensen moesten bijsturen om binnen hun budget te blijven. Hetzelfde gold voor interieurarchitect Bart Appeltans toen hij en zijn vriend zelf op zoek gingen naar een woonst. “We zetten onze zinnen op een nieuwbouw, maar de weinige beschikbare gronden in de buurt van de stad waren allemaal te duur.” Gelukkig kon hij gebruikmaken van zijn magic touch om een villa uit de jaren 60 om te toveren tot een moderne parel.
 2. Zo woont wielrenner Thomas De Gendt (35): “Door de gerecupereerde materialen lijkt het alsof het huis er al lang staat”
  PREMIUM

  Zo woont wielrenner Thomas De Gendt (35): “Door de gerecupe­reer­de materialen lijkt het alsof het huis er al lang staat”

  In 2012 behaalde Thomas De Gendt (35) als laatste Belg nog het podium van een grote wielerronde, de Ronde van Italië. Vrijdag is hij begonnen aan wat misschien wel zijn laatste Giro wordt. De finishlijn van zijn wielercarrière komt stilaan in zicht, met tegelijk het vooruitzicht op meer tijd met zijn gezin in hun zelfgebouwde huis in Gavere. “In het begin gebruikten we onze badkamer als keuken, waar we kookten op een elektrisch kampeervuurtje.”