Is je laptop traag geworden? Deze producten maken hem weer sneller;
Volledig scherm
Is je laptop traag geworden? Deze producten maken hem weer sneller; © Getty Images

Wordt je Windows-laptop steeds trager? Met deze vijf tips los je dat op

Hoe ouder je Windows-laptop wordt, hoe trager hij zal beginnen werken. Toch is het niet altijd nodig om een nieuw toestel aan te schaffen. Onze techredacteur verzamelde vijf tips om er weer wat tempo in te krijgen.  

 1. Hoe krijg je een mooie schuimkraag? En welke bieren hebben weinig calorieën? Stel al je vragen aan biersommelier Sofie Vanrafelghem

  Hoe krijg je een mooie schuim­kraag? En welke bieren hebben weinig calorieën? Stel al je vragen aan biersomme­lier Sofie Vanrafelg­hem

  Met de HLN Summer Challenges dagen vijf experten je uit om er de boeiendste zomer ooit van te maken. Op zaterdag 7 augustus is biersommelier Sofie Vanrafelghem aan de beurt. Ze daagt je uit om de Vlaamse bierwereld te leren kennen. Voor elke Vlaamse provincie proefde ze de tien beste lokale bieren en gaf ze ze een score op tien. Zo ken je in één week al de beste Vlaamse bieren en weet je welk kwalitatief biertje je deze zomer in huis moet halen! Ze deelt ook haar beste tips om bier te leren degusteren en geeft allerlei leuke en praktische bierweetjes. Heb je vragen? Stel ze hier, en wij leggen de tien meest voorkomende, óf meest originele, vragen voor aan Sofie Vanrafelghem.
 2. Deze 5 streamingtips loodsen je door het regenweekend

  Deze 5 streaming­tips loodsen je door het regenweek­end

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf nieuwe films en series voor het weekend. Deze week vullen we onze Kijkgids aan met de absurde reeks van eigen bodem ‘F*** You Very Very Much’ (Streamz), de muzikale topdocu ‘Watch the Sound with Mark Ronson’ (Apple TV+) en flitsende actie met Jean-Claude Van Damme in ‘The Last Mercenary’ (Netflix). Dit is onze streaming-top 5!
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.