Er wordt regen verwacht de komende dagen. Festivalgangers vertellen wat zij doen tegen al die nattigheid.
Volledig scherm
PREMIUM
Er wordt regen verwacht de komende dagen. Festivalgangers vertellen wat zij doen tegen al die nattigheid. © Shutterstock / Melanie Lemahieu

Wordt het straks dansen in de regen op Pukkelpop? Festivalgangers en organisatoren vertellen hoe zij de nattigheid trotseren

Het duo Lander & Adriaan trapt vandaag om halfzes Pukkelpop 2022 op gang. De weersverwachtingen voor Hasselt de komende dagen zijn niet bepaald zonnig. Vooral vrijdag kan het flink regenen. Wij vroegen ervaren festivalgangers hoe ze zich daarop voorbereiden. En kregen van de organisatoren van Pukkelpop advies over de beste schuilplekken op het festival.

  1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Delhaize geeft bon Bol.com van 20 euro bij aankoop drie producten uit gamma: “Je krijgt hem al als je 7,17 euro uitgeeft”
    3

    PROMOJA­GERS SUPERTIP. Delhaize geeft bon Bol.com van 20 euro bij aankoop drie producten uit gamma: “Je krijgt hem al als je 7,17 euro uitgeeft”

    Delhaize pakt weer uit met een Bol.com-actie. Wie bij de warenhuisketen drie producten koopt uit een gamma aan verzorgingsproducten, krijgt er een bon ter waarde van 20 euro van de webwinkel bovenop. “Je krijgt hem al als je 7,17 euro uitgeeft”, aldus Gunther Devisch van Promojagers België, die er zijn wekelijkse supertip van maakt voor de lezers van HLN.