Een burlend hert: oorverdovend en behoorlijk indrukwekkend. Onze reisexpert Johan Lambrechts wijst je de weg naar de beste plekjes om ze te spotten.
Volledig scherm
PREMIUM
Een burlend hert: oorverdovend en behoorlijk indrukwekkend. Onze reisexpert Johan Lambrechts wijst je de weg naar de beste plekjes om ze te spotten. © Getty Images/500px Prime

Wild spotten dicht bij huis: onze reisexpert vertelt waar je moet zijn en wat je zeker (niet) moet meenemen

Geen beter moment om herten en ander wild te spotten dan aan het begin van de herfst, wanneer de bronsttijd in volle gang is. Dat kan voortaan opnieuw volledig coronaproof. Maar waar kun je terecht in eigen land en in onze buurlanden? Onze reisexpert Johan Lambrechts tipt je de toplocaties dicht bij huis.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Meeslepend, spannend en hilarisch: deze nieuwe films en series mag je niet skippen

  Meeslepend, spannend en hilarisch: deze nieuwe films en series mag je niet skippen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf nieuwe films en series. Dit weekend vullen we onze Kijkgids onder meer aan met het derde seizoen van de psychologische thrillerreeks ‘You’ (Netflix), de comeback van ‘s werelds meest gevreesde pop ‘Chucky’ (Streamz) en een hilarisch relatie-experiment in ‘The Four of Us’ (Netflix). Dit is onze streaming top 5!