RV
Volledig scherm
© RV

Wil je je omtoveren tot de mooiste versie van jezelf, naturel en zonder opvallende make-up? Topvisagiste Angelique Vandewinkel geeft 9 handige tips

HLN ShopBen je iemand die eigenlijk geen (opvallende) make-up wil dragen? Geen probleem: de ‘no make-up’-make-uplook is er voor je. Aan de hand van 9 tips onthult topvisagiste Angelique Vandewinkel aan HLN Shop hoe je in geen tijd je slaapgezicht omtovert tot een fris en stralend alternatief. Zónder dat het opvalt dat je gemaquilleerd bent.

 1. “Over 2 jaar kunnen we ook de moeilijkst behandelbare tumoren aanpakken”: wordt flashtherapie de grote doorbraak in kankerbehandeling? En hoe werkt het?
  PREMIUM

  “Over 2 jaar kunnen we ook de moeilijkst behandelba­re tumoren aanpakken”: wordt flashthera­pie de grote doorbraak in kankerbe­han­de­ling? En hoe werkt het?

  Is flashtherapie, heel kort bestralen met een hoge dosis, de sleutel tot succesvollere behandeling van tumoren? Het eerste onderzoek is alvast veelbelovend. “Niet alleen is de impact op de tumor minstens even groot als bij een gewone bestraling, er is minder schade aan omliggende organen én het is goedkoper, omdat één tot twee sessies volstaan. ”, zegt radiotherapeut-oncoloog Piet Dirix (UZA) in De Morgen.
 1. Onbelast of fiscaal voordelig bijverdienen? Dit zijn de mogelijkheden en hun voor- en nadelen
  Jobat

  Onbelast of fiscaal voordelig bijverdie­nen? Dit zijn de mogelijkhe­den en hun voor- en nadelen

  Torenhoge energierekeningen, een (super)dure supermarktkar, meer betalen op café en restaurant... In het licht van alle extra kosten die we op ons bord krijgen, is een extraatje op de eigen rekening natuurlijk meer dan welkom. De snelste weg naar meer inkomen is het aannemen van een bijbaan. Maar moet je dan niet meer belastingen betalen? Hoe zorg je ervoor dat je met alles in orde bent? En welke jobs mag je naast je huidige baan oppikken? Jobat.be maakt je wegwijs.
 2. Jaël (25) dacht dat ze ‘onschuldige’ keelpijn had, maar het was een vleesetende bacterie: “In plaats van naar festivals te gaan, zat ik thuis met mijn rollator”
  PREMIUM

  Jaël (25) dacht dat ze ‘onschuldi­ge’ keelpijn had, maar het was een vleeseten­de bacterie: “In plaats van naar festivals te gaan, zat ik thuis met mijn rollator”

  Toen Jaël Krijgsman (25) last kreeg van haar keel, zag ze er weinig kwaad in. Tot de pijn steeds erger werd en ze uiteindelijk op de spoeddienst belandde. Ze bleek een streptokokkeninfectie te hebben, ook wel bekend als de vleesetende bacterie. “Volgens de artsen is het een wonder dat ik het overleefd heb, en er zonder een amputatie vanaf ben gekomen.”
 3. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).