Getty Images/Cultura RF
Volledig scherm
© Getty Images/Cultura RF

Werken in marketing en communicatie: hoeveel verdien je en welke functieprofielen hebben ze nodig?

SalarisWerken voor een reclamebureau of mediabedrijf spreekt tot de verbeelding. De werkelijkheid is misschien niet altijd even glamoureus als het lijkt, maar uitdagend en divers zijn de jobs sowieso. Bovendien valt ook het gemiddelde brutoloon goed mee. Jobat.be bekijkt de jobmogelijkheden en het loon dat daar bijhoort.

 1. Volgens deze expert moeten we allemaal meer leren vertrouwen op onze intuïtie: “Je neemt vanzelf de juiste beslissingen”
  PREMIUM

  Volgens deze expert moeten we allemaal meer leren vertrouwen op onze intuïtie: “Je neemt vanzelf de juiste beslissin­gen”

  Elke week interviewen we een expert over zijn of haar vakgebied. Deze week: Jos Pauwels, doctor in de agogische wetenschappen. Ons zesde zintuig, ons buikgevoel, ons instinct. Wat is nu precies dat gevoel dat intuïtie heet? Pauwels onderzocht het en legt uit hoe je het beter kan leren te gebruiken. “Wie zijn intuïtie goed ontwikkelt, voelt een trekkracht in het leven. Zal ik die job aannemen? Zal ik verhuizen? Je kiest juist en bewandelt een schijnbaar vanzelfsprekend pad.”
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen