Deze spaarrekeningen bieden meer dan de minimumrente
Volledig scherm
Deze spaarrekeningen bieden meer dan de minimumrente © Getty Images

Welke spaarrekeningen leveren wél iets op?

SparenHet lijstje met spaarrekeningen die niets meer bieden dan de wettelijke minimumrente wordt steeds langer. Toch bestaan er spaarrekeningen die meer bieden dan die schamele 0,11%. Spaargids.be zocht en vond de banken met de hoogste spaarrente. 

 1. “Binnen 5 jaar zal de productie nog maar een week in beslag nemen”: specialist bespreekt technieken voor knieprothesen en de ‘nieuwe knie op maat’

  “Binnen 5 jaar zal de productie nog maar een week in beslag nemen”: specialist bespreekt technieken voor knieprothe­sen en de ‘nieuwe knie op maat’

  Een ‘nieuwe’ knie op maat is geen toekomstmuziek meer: ze worden in ons land zelfs al geheel of gedeeltelijk terugbetaald. “Een welkome oplossing voor heel specifieke vormafwijkingen”, zegt prof. dr. Peter Verdonk. “Maar voor het merendeel van de patiënten volstaan een routineprothese en het vakmanschap van de chirurg.” En nee: “die knieprotheses op maat rollen voorlopig nog niet uit een 3D-printer.”
 2. Van stress tot levensstijl: dit is de reden waarom jij slecht slaapt en hoe je het kan verhelpen
  PREMIUM

  Van stress tot levens­stijl: dit is de reden waarom jij slecht slaapt en hoe je het kan verhelpen

  Stress, lichtvervuiling of onregelmatige werkuren: het zijn allemaal mogelijke oorzaken van de slapeloosheid waar bijna de helft van de bevolking aan lijdt. Toch zijn er eenvoudige manieren om slaapproblemen aan te pakken. In ‘2 minuten tot je slaapt’ achterhaalt de Britse psycholoog Corinne Sweet niet alleen de oorzaken van slapeloosheid, maar geeft ze ook makkelijke oefeningen en inzichten om het beste uit de nacht te halen.