Dirk Ramaekers, het hoofd van de Task Force Vaccinatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Dirk Ramaekers, het hoofd van de Task Force Vaccinatie. © Getty Image/Photo News

Wanneer krijg je een derde coronaprik? En hoe zit het met de bijwerkingen? Vaccinatie-expert beantwoordt 9 prangende vragen

Op dit moment krijgt een groot aantal mensen een derde coronaprik. Maar voor wie is die nodig, welke combinaties met de vorige vaccins zijn mogelijk en moeten we weer rekening houden met tijdelijke bijwerkingen als hoge koorts? Veelgestelde vragen, die we hebben voorgelegd aan Dirk Ramaekers, het hoofd van de Task Force Vaccinatie.

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.