“Mannen zijn veel te onzeker over de lengte van hun penis”, zegt uroloog Sturla Pilskog.
Volledig scherm
PREMIUM
“Mannen zijn veel te onzeker over de lengte van hun penis”, zegt uroloog Sturla Pilskog. © Getty Images

“Waarom mannen na de seks meteen in slaap vallen? Daar is een natuurlijke verklaring voor”: 10 feiten en fabels over de penis

Veel mannen zijn ontevreden over hun penis. Maar hoe denken vrouwen daarover? Wat is ‘normaal’? Hoeveel erecties krijg je per dag? En wat als het daar beneden niet meer lukt? De Noorse uroloog Sturla Pilskog schreef een boek over alles wat mannen én vrouwen moeten weten over het mannelijke geslachtsdeel.

28 reacties

 • Sofie Vanderhoogerheide

  2 maanden geleden
  In een lesbische relatie hebben vrouwen vaker een orgasme omdat zij weten dat vrouwen gemakkelijker een clitoraal dan vaginaal orgasme hebben. Als mannen dat nu eens allemaal zouden weten. Dan hoeven we niks meer te zeggen. En dan moeten ze zich ook geen zorgen maken over de grootte want die doet er niet toe
 • Vera Franck

  2 maanden geleden
  Hij hoeft er niet altijd diep in te schuiven toch . Just vanvoor erin kan ook plezant zijn . En mijne man zaliger die viel nooit direct in slaap . Naspel is ook leute hoor
 • guy vermeulen

  2 maanden geleden
  Met een kleintje kan je in alle hoeken en kantjes kijken , met een grote moeten vele vrouwen er niet van weten. Met een halve centimeter komen ze ook klaar , en sommige met 20cm nooit.
 • Ludovic De Beuckeleer

  2 maanden geleden
  Ferdinat je heb gelijk , de vrouwen zeggen nooit direct wat ze verwachten en willen , alsof de man al het gis werk en de inspanningen moet doen om haar een plezier te doen.
 • eric brack

  2 maanden geleden
  Het is ook een fabel dat mannen direct in slaap vallen na de daad !!
 1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.
 1. De Range Rover Sport P510e doorgelicht: “Een pareltje, maar al die elektronische snufjes komen het gebruiksgemak niet ten goede”
  PREMIUM

  De Range Rover Sport P510e doorge­licht: “Een pareltje, maar al die elektroni­sche snufjes komen het gebruiksge­mak niet ten goede”

  Na de nieuwe Range Rover is er nu ook de sportversie: onze autospecialist Joost Bolle licht zijn favoriete SUV, de Range Rover Sport P510e, door. “Geweldige terreincapaciteit, maar wie zal dat gebruiken? Op het internet verkopen ze zelfs spuitbussen met modder. Zet je hem vanavond op de parking van een sterrenrestaurant, dan denken je kennissen tenminste dat je er vandaag mee door het diep bos bent getrokken, lekker stoer en ruig.” Hij legt uit wat de wagen verder zo bijzonder maakt, en wat voor hem de plus- en minpunten zijn.