Aan deze gadgets is je vakantiegeld goed besteed
Volledig scherm
Aan deze gadgets is je vakantiegeld goed besteed © Getty Images/Maskot

Waaraan spendeer jij je vakantiegeld? Deze toestellen zijn een goede koop

Is jouw vakantiegeld al gestort? Voorlopig blijft reizen naar het buitenland spannend, dus je kan die extra centen ook in een nieuwe gadget, gsm of televisie steken. Wij gingen op zoek naar enkele degelijke toestellen die je geld zeker waard zijn. 

 1. 
“Je baas kan je niet verplichten om naar kantoor te komen”: dit moet je weten over de terugkomdag

  “Je baas kan je niet verplich­ten om naar kantoor te komen”: dit moet je weten over de terugkom­dag

  We gaan weer op café, vakanties worden volop geboekt en er zijn zelfs vooruitzichten voor een aantal zomerfestivals. Dus kunnen de werkvloeren natuurlijk niet achterblijven op vlak van versoepelingen. Vanaf 9 juni mogen we weer één dag per week naar kantoor, vanaf 1 juli is telewerk niet meer verplicht. Maar wat als thuiswerken jou best bevalt? Jobat.be vroeg het aan Geert Vermeir, juridisch expert van SD Worx.
 2. Anouk (35) en Jan (39) kochten voor een prikje een brasserie en bouwden ze om tot woon- en werkruimte: hoeveel is hun woning nu waard?
  PREMIUM

  Anouk (35) en Jan (39) kochten voor een prikje een brasserie en bouwden ze om tot woon- en werkruimte: hoeveel is hun woning nu waard?

  Hoeveel is jouw woning waard? Onze woonexpert Björn Cocquyt neemt de proef op de som. Deze week bezoekt hij samen met Steven Plompen van Copandi een woning in de schaduw van de Mechelse Sint-Romboutstoren. De eigenaars kochten het gebouw met een brasserie en een flat voor 309.000 euro en verbouwden het tot een kantoor op de benedenverdieping en een duplex van 220 m² met prachtig dakterras. Hoeveel krijgen ze bij een eventuele verkoop?