De locatie is al even exclusief als de chalet, want je verblijft in Courchevel, zowat het meest mondaine skigebied in Frankrijk.
Volledig scherm
De locatie is al even exclusief als de chalet, want je verblijft in Courchevel, zowat het meest mondaine skigebied in Frankrijk. © Les Bruxellois

Voor deze poepchique chalet in de Franse Alpen betaal je minstens 100.000 euro per week

WoonIn het rijtje van luxueuze chalets hoort deze parel in het Franse Courchevel zeker thuis. Je moet er wel diep voor in de buidel tasten: zo kost het 210.000 euro om hier kerstavond te vieren.

8 reacties

 • veerle schepens

  4 weken geleden
  super
 • Jean-pierre jansegers

  2 maanden geleden
  Incl 70 euro opkuis mag ik hopen !
 • Cecarine De Smet

  2 maanden geleden
  Zelfs als ik het geld zou hebben, zou ik er mijn geld niet aan kunnen geven!! Te zot voor woorden!
 • Jurgen Aerts

  5 maanden geleden
  Daaraan weet je hoe dolgedraaid de wereld is ...
 • Theo De Meyer

  5 maanden geleden
  Is dat elektriciteit inbegrepen?
 1. Hoe kan je kanker in een vroeg stadium opsporen? Specialisten geven advies: “Pijn is zelden een vroeg teken van borstkanker”
  PREMIUM

  Hoe kan je kanker in een vroeg stadium opsporen? Specialis­ten geven advies: “Pijn is zelden een vroeg teken van borstkan­ker”

  Of het nu borst-, long- of prostaatkanker is: volgens specialisten is het cruciaal dat een kankerdiagnose in een zo vroeg mogelijk stadium gesteld wordt. Het kan geen kwaad om dat ter gelegenheid van Wereldkankerdag, op 4 februari, nog eens te beklemtonen. Zes gezondheidsexperts belichten de meest voorkomende kankers in ons land, vertellen wie het meeste risico loopt en hoe je de ziekte kan herkennen.