De ultieme arbeidsovereenkomst onderhandelen? Zo doe je dat
Volledig scherm
De ultieme arbeidsovereenkomst onderhandelen? Zo doe je dat © Getty Images/Westend61

Vergeet die pingpongtafel: welke extralegale voordelen moet je zeker binnenhalen?

jobsHeb je een nieuwe baan gestrikt, is de kans groot dat je staat te popelen om je contract te ondertekenen. Ondanks je enthousiasme denk je echter best goed na voor je klakkeloos je kribbel zet. De arbeidsvoorwaarden die je voorziet (of net niet) zijn erg bepalend voor de invulling van je werk. Jobat.be vroeg aan Renata De Witte, managing Consultant Legal HR van SD Workx, wat je vooral niet mag vergeten bij het onderhandelen.

 1. VIDEO. Kijk binnen in deze luxueuze penthouse op het Antwerpse Eilandje met dakterras en zwembad
  PREMIUM
  10

  VIDEO. Kijk binnen in deze luxueuze penthouse op het Antwerpse Eilandje met dakterras en zwembad

  Eric en Anne ruilden hun villa in Kapellen voor een penthouse in Antwerpen. Het koppel hoefde nergens op in te boeten, want ze wonen nog steeds riant, in alle luxe en comfort én met een zwembad op het dakterras. Voor de uitwerking en inrichting van het topproject deden ze een beroep op het beste wat België te bieden heeft. Onze woonexpert Björn Cocquyt bracht hen een bezoek in 2019.
 2. OPROEP. Gun jij onze lezers een blik in jouw portemonnee? Werk dan mee aan onze reeks ‘Zoveel verdien ik’

  OPROEP. Gun jij onze lezers een blik in jouw portemon­nee? Werk dan mee aan onze reeks ‘Zoveel verdien ik’

  Steeds minder mensen zien geld nog als een taboe. Voor onze wekelijkse reeks ‘Zoveel verdien ik’ zoeken we nieuwe getuigenissen van lezers die anderen mee in hun portemonnee laten kijken. Wl je graag anderen advies geven hoe ze kunnen besparen? Heb je een interessant beroep waar je graag over wil vertellen of ben je al met pensioen? Hoeveel verdien je per maand? Waar geef je geld aan uit? Beleg of spaar je? Investeer je in vastgoed? Kortom: we werpen een blik op het financiële plaatje van je leven.