Binnenkijker Bissegem Bjorn (42)
Volledig scherm
PREMIUM
Binnenkijker Bissegem Bjorn (42) © Grégoire De Poorter

Vanbuiten een onopvallend rijhuisje, binnenin een luxueuze loft: “Helemaal op mijn maat en ingericht zoals ik het wilde”

Je moet het zien om te geloven, maar achter deze bescheiden gevel gaat een luxueus interieur schuil. Het is een schoolvoorbeeld van hoe je groots kunt wonen op een kleine oppervlakte, want die bedraagt amper 82 m². Onze woonexpert ging er een kijkje nemen en geeft ook enkele tips om je eigen ruimte in huis optimaal te benutten.

16 reacties

 • Luc Vanderkelen

  1 week geleden
  Te smal voor mij
 • Elisa deJong

  1 week geleden
  Super.. ik zou wel een stukje antiek hier en daar plaatsen, maar op zich goed gedaan…
 • Thierry De Coster

  2 weken geleden
  Prachtig
 • Anne-Marie Toutenel

  2 weken geleden
  mss klein voor een gezin, maar chapeau, een goede architect kan wonderen doen.
 • moniek vermander

  2 weken geleden
  Zeer mooi en praktisch...!!!
 1. Regi of Christoff achterna: hier hebben BV's een buitenlands optrekje (en zoveel betaal je als je er zelf ook een wil kopen)
  PREMIUM

  Regi of Christoff achterna: hier hebben BV's een buiten­lands optrekje (en zoveel betaal je als je er zelf ook een wil kopen)

  De villa van de Verhulstjes heeft iedereen intussen wel gezien, maar ook tal van andere bekende Vlamingen hebben een optrekje in het buitenland. Van Leah Thys in Frankrijk tot Regi in Zuid-Afrika, Thibaut Courtois op Tenerife en Christoff aan de Costa del Sol. Onze woonexpert Björn Cocquyt gaat na waar de BV’s een tweede verblijf bezitten en kijkt wat het vastgoed er kost voor wie graag hun nieuwe buur wil worden.
 2. Lies (42) bouwde een oud vrachtschip om tot een modern drijvend huis: “Alsof we op eiland wonen”
  PREMIUM
  Binnenkijker

  Lies (42) bouwde een oud vracht­schip om tot een modern drijvend huis: “Alsof we op eiland wonen”

  Lies (42) woont met haar kinderen op het water, in een verbouwd vrachtschip dicht bij het Gentse centrum. Door de grote oppervlakte verdeeld over verschillende niveaus en de rijkelijke lichtinval, heeft de woonboot de allure van een villa. “Een appartement in de stad lag boven mijn budget. Een boot heeft een lagere vierkantemeterprijs”, legt ze uit. Onze woonexpert Björn Cocquyt ging een kijkje nemen.