Links: premier Alexander De Croo, rechts: werkexpert Stijn Baert.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: premier Alexander De Croo, rechts: werkexpert Stijn Baert. © Photonews

Tot 240.000 euro uittre­dings­ver­goe­ding: “Dit is veel flagranter dan doorbeta­len van ziek parlements­lid”

445 reacties

 • Yolande MARIS

  1 week geleden
  De Pandora papers zijn geen onderzoek waard volgens de Vivaldi regering,angst dat ze hun eigen namen tegenkomen en enkele van ons koningshuis? Zegt dat niet genoeg ?
 • Gino Denil

  1 week geleden
  Ze vallen niet terug op 60% van hun loon. Ze verliezen hun onkostenvergoeding. Zou er nog aan mankeren dat je onkosten forfaitair krijgt om niet te werken. En op die manier heeft het ook geen invloed op hun pensioen zeker.
 • johan vankeirs

  1 week geleden
  Bij de politici is het flagrantie troef.Wie maakt en keurt deze wetten goed in dit land? Juist zij zelf en dit met het enige doel om rijk af te zwaaien met of zonder verantwoordelijkheid. Een slag in het gezicht van de belasting betalende burger in dit land.
 • LUDWIN DE LATHOUWER

  2 weken geleden
  ik denk dat het hoogtijd wordt dat die graaistal daar eens grondig wordt uitgemest. Wat gaan we nog allemaal te weten komen hoe ze zich zelf absurd aan het verrijken zijn terwijl een groot deel van de bevolking honger aan het lijden is?
 • Danny Govaerts

  3 weken geleden
  Het wordt hoog tijd dat deze regeling wordt afgeschaft. Of minstens enkel kan opgenomen worden indien geen ander inkomen klaar ligt uit andere activiteiten. Zo als ze ook was voorzien. Dus elke andere opnamen van deze financiering in het verleden was frauduleuze indien er een extra inkomen was.