BELGAIMAGE/Carline Vandercruyssen
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGAIMAGE/Carline Vandercruyssen

Topkinesist Lieven Maesschalck deelt de beste work-out om je borsten te verstevigen: “Door drie keer per week te oefenen bereik je al resultaat”

Of je nu een grote of een kleine boezem hebt, élke vrouw wil er het liefst eentje die stevig en pront is. “En met de juiste oefeningen kan je de schade door de zwaartekracht tot een minimum beperken”, weet sportkinesist Lieven Maesschalck. Samen met zijn team deelt hij de beste huis-, tuin- en keukenoefeningen om je borsten te verstevigen. 

 1. Fiets op stal? Topkinesist Lieven Maesschalck toont de beste work-out om fit te blijven tijdens de winter
  PREMIUM

  Fiets op stal? Topkine­sist Lieven Maesschal­ck toont de beste work-out om fit te blijven tijdens de winter

  Een hele winter geen pedaal meer aanraken om dan in maart in ware Wout van Aert-stijl weer op de fiets te springen? Geen goed idee. “Met zo’n bruuske heropstart kan je je lichaam overbelasten”, zegt topkinesist Lieven Maesschalck van Move to Cure. “Blijf zoveel mogelijk fietsen en trainingen doen om je romp, rug en kracht te versterken om in de lente fit te zijn.” Maar welke oefeningen doe je dan het best?
 2. Last van zwembandjes rond je middel? Met deze work-out van topkinesist Lieven Maesschalck maak je er voorgoed komaf mee
  PREMIUM

  Last van zwemband­jes rond je middel? Met deze work-out van topkine­sist Lieven Maesschal­ck maak je er voorgoed komaf mee

  Ook last van coronakilo’s? Elke week geven sportkinesist Lieven Maesschalck en zijn team huis-, tuin- en keukenoefeningen voor een strak lichaam. Deze work-out helpt je af van die ‘love handles’. Want hoewel ze schattig klinken, ogen die vetrolletjes rond je middel niet zo fraai. Om van dat buikje verlost te raken, is een goede buikspiertraining een must, weet Maesschalck. Hij helpt je op graag op weg om er komaf mee te maken.