Welke laptop past bij jou?
Volledig scherm
Welke laptop past bij jou? © Getty Images

Test: Welke laptop past het beste bij jouw gebruikersprofiel?

Met duizenden verschillende mogelijkheden qua merk, processor, geheugen, gewicht, scherm en prijs is het niet makkelijk om een nieuwe laptop te zoeken die precies bij je past. Ben je veel onderweg? Monteer je video’s of bewerk je foto’s? Of wil je gewoon bureelsoftware gebruiken en op het internet surfen? Onze techredacteur zocht uit welke laptop het beste bij jouw gebruikersprofiel past. 

 1. “Koken is een cultureel bindmiddel over alle grenzen heen”: Bert, Leyla en Carl maken warme maaltijden voor mensen in nood. Hoe werkt dat precies?
  PREMIUM

  “Koken is een cultureel bindmiddel over alle grenzen heen”: Bert, Leyla en Carl maken warme maaltijden voor mensen in nood. Hoe werkt dat precies?

  Koken voor je gepensioneerde buurvrouw, een alleenstaande moeder met financiële problemen of een niet-erkende politiek vluchteling in je de buurt? Het zorgt voor verbinding én maakt voor de mensen die je helpt een enorm verschil. Bert, Leyla en Carl vertellen hoe zij startten met solidair koken en waarom ze er zoveel voldoening uit halen. “Ik weet hoe moeilijk het is als niemand je helpt als je machteloos bent. Maar ook hoe goed het voelt als er wél een helpende hand is.”
 2. De goedkoopste skipassen, van 141 tot 254 euro per week: “In het ene land kost een skipas gemiddeld 46 procent meer dan in het andere”
  PREMIUM

  De goedkoop­ste skipassen, van 141 tot 254 euro per week: “In het ene land kost een skipas gemiddeld 46 procent meer dan in het andere”

  Vakantiehuizenplatform Belvilla vergeleek de recentste prijzen van 6-daagse skipassen in 160 skigebieden. Onze reisexpert Johan Lambrechts kon het volledige onderzoek inkijken, en tipt de goedkoopste bestemmingen in de vijf bekendste skilanden. “Omdat dit gebied zo overzichtelijk en ‘gemütlich’ is, is het ook zeer geschikt voor gezinnen.”