Pieter-Jan Vanstockstraeten
Volledig scherm
PREMIUM
© Pieter-Jan Vanstockstraeten

Supermarkten vervangen plastic klantenkaart steeds meer door apps: waar scoor je het meeste korting, wat zijn de andere voordelen én is het wel veilig?

Jouw favoriete supermarkt gaat almaar meer de digitale toer op. Een app in de smartphone vervangt stilaan de plastic klantenkaart. Maar wat gebeurt er met de gegevens die je er achterlaat? En vooral: waar scoor je de beste kortingen en wie biedt de meeste voordelen voor consumenten? Wij zochten het uit.  

29 reacties

 • guy muis

  2 jaar geleden
  en wat met de oudjes die geen multi media hebben of er iets van snappen?
 • Paul van de velde

  2 jaar geleden
  En wat als je smartphone hebt of wil hebben?
 • Jan hertogs

  2 jaar geleden
  Dat is enkel om te weten wat je komt, schending van de privacy onder de noemer dat je wat korting krijgt. Vraag de prijs die moet vragen zonder al die poes pas!
 • Ludo Hermans

  2 jaar geleden
  Zo weet onze overheid precies wat je koopt, met alle gevolgen van dien!
 • Leo Duym

  2 jaar geleden
  De bonuspunten op je klantenkaarten zetten je aan om meer te kopen dan je echt nodig hebt. Maak jezelf niets wijs: klantenkaarten zijn geen cadeaus; de enige die ervan profiteert zijn de supermarkten. @karin verwimp, goede opmerking van je.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.