Sterrenchef Luc Bellings keurt worsten uit de supermarkt voor op de barbecue.
Volledig scherm
PREMIUM
Sterrenchef Luc Bellings keurt worsten uit de supermarkt voor op de barbecue. © Rudi Van Beek

Sterrenchef Luc Bellings proeft 10 worsten voor op de barbecue. Deze supermarkt haalt de beste punten

Eén van de eerste ingrediënten op het boodschappenlijstje van een BBQ-freak: braadworsten, natuurlijk. Maar in welke supermarkt vind je nu de lekkerste? Wij stopten sterrenchef en slagerszoon Luc Bellings blind 10 worsten op de prikker: “De beste worsten zijn die met een mengeling van varken- en rundvlees. Alleen zo blijven ze voldoende sappig.”

7 reacties

  • carine maerten

    2 jaar geleden
    2 weken geleden barbecue worsten van colruyt ze waren super lekker
  • karin verwimp

    2 jaar geleden
    Smaken verschillen en ik bepaal zelf wel wat ik lekker vindt. Punt.
  • aloysius spoormans

    3 jaar geleden
    Wanneer leren mensen eens betalen voor kwaliteit?
  • Ramon Simon

    4 jaar geleden
    Carrefour en Delhaize is goed, maar het vlees van de Colruyt is bedroevend slecht. De worsten trekken op niets, maar alles met gehakt van de Colruyt is gewoon vies.
  • Bernd Vaes

    4 jaar geleden
    Ziet er uiterst ongezond uit: haast niets anders dan vet en verkoold aangebrand.
  1. Grote investeerders kopen volledige appartementsgebouwen op: wordt het moeilijker om er zelf een te kopen?
    PREMIUM

    Grote investeer­ders kopen volledige apparte­ments­ge­bou­wen op: wordt het moeilijker om er zelf een te kopen?

    Steeds meer grote investeringsbedrijven kopen volledige appartementsgebouwen om die vervolgens te verhuren. Het fenomeen bestond al langer in het buitenland, maar nu komt het ook meer voor in de Belgische grootsteden als Gent, Antwerpen en Brussel. In wat voor woningen zijn ze geïnteresseerd? En wordt het voor particuliere investeerders nu moeilijker om een appartement op de kop te tikken?
  2. “Veel mensen maken aardappelen verkeerd klaar”: chef tipt hoe je aardappelen altijd perfect én snel gaar krijgt

    “Veel mensen maken aardappe­len verkeerd klaar”: chef tipt hoe je aardappe­len altijd perfect én snel gaar krijgt

    42 procent van de Belgen eet nog dagelijks tot wekelijks gekookte aardappelen, volgens cijfers van VLAM uit 2022. Aardappelen koken lijkt makkelijk, maar toch zijn er veel misverstanden rond het gaarproces. Start je met koud of kokend water? En schil je de aardappelen beter of niet? Chef-kok Francesca Sterckx van restaurant Mistinguett zet de meest gemaakte fouten op een rijtje en zorgt ervoor dat je ze nooit meer maakt.