Sterrenchef Luc Bellings keurt worsten uit de supermarkt voor op de barbecue.
Volledig scherm
PREMIUM
Sterrenchef Luc Bellings keurt worsten uit de supermarkt voor op de barbecue. © Rudi Van Beek

Sterrenchef Luc Bellings proeft 10 worsten voor op de barbecue. Deze supermarkt haalt de beste punten

Eén van de eerste ingrediënten op het boodschappenlijstje van een BBQ-freak: braadworsten, natuurlijk. Maar in welke supermarkt vind je nu de lekkerste? Wij stopten sterrenchef en slagerszoon Luc Bellings blind 10 worsten op de prikker: “De beste worsten zijn die met een mengeling van varken- en rundvlees. Alleen zo blijven ze voldoende sappig.”

7 reacties

  • carine maerten

    5 maanden geleden
    2 weken geleden barbecue worsten van colruyt ze waren super lekker
  • karin verwimp

    5 maanden geleden
    Smaken verschillen en ik bepaal zelf wel wat ik lekker vindt. Punt.
  • jozef vermeeren

    2 jaar geleden
    Wanneer leren mensen eens betalen voor kwaliteit?
  • Ramon Simon

    2 jaar geleden
    Carrefour en Delhaize is goed, maar het vlees van de Colruyt is bedroevend slecht. De worsten trekken op niets, maar alles met gehakt van de Colruyt is gewoon vies.
  • Bernd Vaes

    2 jaar geleden
    Ziet er uiterst ongezond uit: haast niets anders dan vet en verkoold aangebrand.