Diëtiste Hella Van Laer (rechts)
Volledig scherm
PREMIUM
Diëtiste Hella Van Laer (rechts) © Getty Images / Steven Richardson

Staar je niet blind op light en luister naar je lichaam: diëtiste legt uit hoe intelligent ons vetweefsel is en hoe je op een slimme manier vermagert

Elke week interviewen we een expert over zijn of haar vakgebied. Deze week: diëtiste Hella Van Laer (44) over gewichtsverlies. Want nu ruim de helft van de Belgen enkele coronakilo’s met zich meezeult, willen we maar al te graag weten hoe we daar snel van verlost raken. “Vetcellen hebben een geheugen: als jij snel kilo’s verliest, willen zij graag terug naar hoe het vroeger was.”

  1. “Deze grillige tomaat is een droomcombinatie met mozzarella en basilicum”: groentechef tipt welke soorten tomaten er zijn

    “Deze grillige tomaat is een droomcombi­na­tie met mozzarella en basilicum”: groente­chef tipt welke soorten tomaten er zijn

    De zomer is hét tomatenseizoen bij uitstek, maar natuurlijk is er meer dan één type tomaat terug te vinden in de winkel. “Tomaten zijn heel breed inzetbaar”, vindt groentegoeroe en chefkok Frank Fol. Welke soorten zijn er allemaal en wat zijn hun kenmerken? En welke gebruik je het best in een tomatensaus, bij mozzarella of bij een tomaat-garnaal? De chef legt het ons uit en deelt een exclusief recept om het beste uit de groente te halen.