Getty Images / Romain Thiry
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images / Romain Thiry

‘Slechts’ met 500 tot 2.000 euro investeren op de beurs? Onze geldexpert Paul D'Hoore geeft 5 adviezen voor kleine beleggers

Starten met beleggen, maar neem je het liefst niet te veel risico? Geldexpert Paul D’Hoore heeft vijf adviezen voor wie maar 500 à 2.000 euro wil besteden op de beurs. “Jonge beleggers kicken vaak op de koersstijging van hun aandelen. Zij vinden het dividend niet belangrijk. Ten onrechte!”

  1. Waar kan je als startende belegger terecht? Onze beursexpert geeft advies: “Online brokers zijn het populairst bij doe-het-zelvers”
    PREMIUM

    Waar kan je als startende belegger terecht? Onze beursex­pert geeft advies: “Online brokers zijn het populairst bij doe-het-zel­vers”

    Beginnen met beleggen, allemaal goed en wel, maar hoe pak je het aan? Wie zijn eerste stappen wil zetten op de beurs ziet vaak door de bomen het financiële bos niet meer. Maar geen nood. Onze beursexpert Pascal Paepen gidst je de komende weken in onze reeks ‘Starten met beleggen’ door de jungle. Vandaag: bij welke financiële instellingen kan je allemaal terecht als je wil beleggen? Welke diensten bieden ze aan en welke is voor jou het meest geschikt?